20. Juni 2020

Bitcoin SV-voorzitter komt uit bij Binance als voormalig criticus wordt topmijnwerker

Von admin

Een andere dag, nog een spetter in de crypto ruimte…

De voorzitter van de Bitcoin Association, de entiteit achter Bitcoin Satoshi Vision (BSV), heeft Binance beschuldigd van het kersenplukken van haar relaties met het cryptocurrency project nadat het nieuws eerder deze week uitkwam dat de nieuwe mijnbouwpool van de beurs nu de grootste verificateur van het BSV-protocol was.

In een verklaring aan CoinDesk, zei Jimmy Nguyen het een ,,weinig te ironisch“ was dat Binance, die BSV van zijn belangrijkste uitwisseling in April 2019 schrapte en kritiek van de cryptocurrency is geweest, nog beschouwd als BSV economisch de moeite waard aan mijn.

Deze acties spreken veel luider dan de woorden. Binance sprak in april 2019 toen ze BSV van de lijst haalde door te zeggen dat de munt niet voldeed aan de veronderstelde „normen“. De waarheid is dat BSV wel voldoet aan de normen van Binance – voor het genereren van inkomsten uit BSV wanneer het kiest,“ zei Nguyen.

Het kwam vroeger deze week te voorschijn dat de Pool van de Binantie, die eind April lanceerde, de grootste mijnwerker van BSV was geworden. Op een zevendaags bewegend gemiddelde, maakte de Pool van de Binantie omhoog net iets minder dan 20% van de totale hashrate van het netwerk in perstijd.

Ongeveer een jaar geleden heeft Bitcoin Method, samen met een aantal andere uitwisselingen waaronder Kraken en ShapeShift, BSV van de beurs gehaald uit protest tegen het gedrag van Craig Wright, een van BSV’s belangrijkste pleitbezorgers, die zonder bewijs heeft beweerd dat hij de schepper van de bitcoin, Satoshi Nakamoto, is.

Wright had publiekelijk gedreigd iedereen aan te klagen die hem een bedrieger noemde. In reactie daarop nam velen, waaronder Binance CEO Changpeng („CZ“) Zhao mee naar Twitter om dat te doen.

CZ Binance 🔶🔶🔶
âś”
@cz_binance
Meesterstuk! Je hebt mijn volledige steun, Peter.

Om duidelijk te zijn, ik kies geen kant van de technologie. We laten de markt dat doen. Ik ben tegen fraude, zoals liegen om iemand te zijn. Als zodanig is het mijn sterke mening dat:

Craig Wright fraude is.

Zhao deed verder een beroep op de BSV-gemeenschap om Wright uit zijn ecosysteem te schoppen: „Iedereen die BSV steunt vanuit een technisch perspectief zou de frauduleuze Craig Wright moeten aanvallen, die jouw gemeenschap vergiftigt, en niet de rest van de wereld moeten aanvallen.“

Zie ook: Binance Lancering Crypto Exchange in het Verenigd Koninkrijk…

Vroeger deze week, CoinGeek, de cryptocurrency nieuwssite die door Calvin Ayre, de miljardairsteuner van BSV en de aanhanger van Wright wordt bezeten, stelde voor Binance de grootste mijnwerker van BSV was geworden zodat het kon proberen en controle over zijn prijs uitoefenen en zijn eigen Munt Binance beschermen.