12. Oktober 2020

Dave Portnoy afslører mistet hardware-tegnebog til en værdi af $ 50.000 i Bitcoin

Von admin
  • Dave Portnoy afslørede på Pomp Podcast og afslørede, at han misplacerede en tegnebog med $ 50k i bitcoin.
    Barstool Sports-grundlæggeren er ingen fan af alpha-crypto og beskriver det som et kæmpe Ponzi-skema.
    Portnoy mener, at bitcoin og krypto ikke er baseret på nogen solide markedsfundamenter.

Vil du vide mere? Deltag i vores Telegram Group, og få handelssignaler, et gratis handelskursus og daglig kommunikation med kryptofans!

Barstool Sports-grundlægger Dave Portnoy mistede $ 50.000 dollar i bitcoin i 2017, da han misplacerede en nøglering hardware-tegnebog med midlerne.

Han afslørede dette torsdag den 24. september i et optræden på Anthony Pomplianos Pomp Podcast. Portnoy afslørede også, at han købte bitcoin til $ 14.000 og solgte den til $ 16.000 i løbet af tyrløbet i 2017.

At tale med Pomp, sportsblogens grundlægger, der nu måne som en aktiemarkedshandler, havde et par valgord til bitcoin og beskrev det som „et stort Ponzi-skema“, hvor alle markedsdeltagere forsøger at undgå at blive holdt i posen.

Portnoy’s $ 50.000 BTC-tab

Efter at have hoppet ind i løbet af 2017-rushen, sagde Portnoy, at han købte cirka 50.000 dollars i BTC til „$ 15.000 eller $ 16.000.“ Tales From the Crypt podcast-grundlægger Marty Bent hjalp angiveligt Portnoy med at købe og gav ham derefter en nøglering hardware-tegnebog med de lagrede midler.

Portnoy mistede derefter efterfølgende nøglering, hvilket resulterede i hans evigt tabte bitcoin.

Ved at rationalisere hændelsen påpegede Portnoy, at han stadig ville være tabt på sin 2017-investering i betragtning af de nuværende prisniveauer, selvom han ikke mistede nøglering. Han hævder, at hans største problem med bitcoin er, at det er umuligt at forstå eller forudsige markedsbevægelser.

Ved at bruge sin erfaring som et eksempel sagde han:

Denne seneste runde, jeg tror, ​​jeg havde $ 1,25 millioner i det på et tidspunkt. Det gik op, gik ned og gik tilbage, og jeg troede, jeg ved ikke, hvad … dette er, og det er for mange penge til ikke at vide … Det er næsten som at se et sportskamp. Mit hold tabte, jeg satsede på -2, mit hold tabte med 3, jeg tabte mine penge. Med bitcoin er der ingen begrundelse. Jeg aner ikke hvorfor det går op eller ned.

En stor Ponzi-ordning

Portnoys samlede indtryk af bitcoin og krypto, siger han, er et marked uden solide grundlæggende forhold, hvor den eneste prioritet er at videregive tabet til en anden. Mindre end imponeret over udførelsen af ​​hans kryptoinvesteringer bemærkede Portnoy:

Jeg forstår hvad jer synes [bitcoin] er. For mig er det en ponzi-ordning, du kommer ind i, og du skal bare ikke være den, der tilbage holder posen. Det adskiller sig ikke fra aktiemarkedet. Alle pumper deres egen [mønt].